1. Navegació pel web

De les visites al nostre lloc web, obtenim i consultem dades relacionades amb els visitants i pàgines vistes, com el nom de domini del proveïdor i/o adreça IP que els dóna accés a la xarxa, l’adreça d’Internet des de la qual va partir l’enllaç que dirigeix a la nostra o el nombre de visitants diaris de cada secció. La informació obtinguda és totalment anònima, no se’n pot identificar cap usuari.

2. Tractament de les dades obtingudes a través de la web

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades (reglament 2016/679 del Parlament Europeu i Consell, de 27 d’Abril de 2016), així com en matèria de serveis de societat de la informació i comerç electrònic, l’usuari/a accepta que les dades personals que faciliti a través del web de www.placomunitaribarceloneta.org, sigui per sol·licitar informació o les dades facilitades al formulari de contacte, seran objecte de tractament i incorporades en un fitxer titularitat de l’Associació Barceloneta Alerta del qual som responsables com a entitat.

La recollida i tractament de les dades personals té com a finalitat gestionar les sol·licituds que faci l’Associació via online i complir les obligacions legals de l’organització en matèria de Protecció de dades personals.

A l’Associació Barceloneta Alerta ens comprometem a garantir la confidencialitat i seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal, necessaris per a poder formalitzar i enviar les informacions referents a l’associació. No se’n farà cap ús extern ni es facilitaran a tercers sense el vostre consentiment èxplicit. Aquestes dades són de caràcter informatiu i per contacte.

Assumim, a aquests efectes, les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb la llei.

El titular de les dades personals haurà de dirigir per escrit a info@placomunitaribarceloneta.org o al domicili social de l’Associació Barceloneta Alerta; c/Sant Miquel 39 (08003) Barcelona, per a l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació al tractament de responsabilitat de l’Associació Barceloneta Alerta, indicant com assumpte ‘LOPD’ i acreditant la seva identitat.

3. Seguretat

El tractament de les dades es realitzarà exclusivament per personal autoritzat i responsable del Pla Comunitari.

Associació Barceloneta Alerta
NIF: G63428007
Carrer Sant Miquel 39, 08003, Barcelona
93.256.33.12

info@placomunitaribarceloneta.org