Educació en Valors

El Pla Comunitari de la Barceloneta vol esdevenir un instrument més al territori que potenciï una ciutadania crítica, responsable i compromesa amb la finalitat última de construir plegades una societat més justa i igualitària. Una societat basada en el respecte, la inclusió i la solidaritat amb totes les persones independentment del seu origen, gènere, edat o creença. Per treballar l’enfocament de gènere, la interculturalitat I la sostenibilitat a la Barceloneta comptem amb les següents Taules de treball obertes al barri.

Projectes

Taula Plàstic Zero

Barceloneta Proa a la Mar i el Centre Cívic de la Barceloneta, amb el suport de l’ICUB, impulsa la Taula Plàstic Zero en el marc del programa Ciència Ciutadana als Barris. L’objectiu de la Taula és conèixer i denunciar la contaminació per macro i microplàstics a les costes del nostre territori i de tot el món.

Llegir més

Taula d’Infància, Adolescència i Joventut

Aquesta Taula formada per tots els agents del territori que fan educació formal, no formal i informal a la Barceloneta té la voluntat de coordinar les accions i consensuar uns objectius i unes línies estratègiques compartides entorn l’educació dels infants i joves del barri.

Llegir més

Taula de Gènere

Aquesta Taula vol promoure la perspectiva de gènere de manera transversal a la xarxa d’entitats, professionals i veïnat del barri. Durant els darrers mesos aquesta Taula s’està repensant per donar-li un nou enfocament basat en la sensibilització, a través del 8 de març i del 25 de novembre, i en la coordinació i el treball en xarxa dels diversos agents del territori per tal d’incorporar la perspectiva de gènere en totes les activitats comunitàries del barri.

Llegir més

NOTÍCIES