Educació en Valors

El Pla Comunitari de la Barceloneta vol esdevenir un instrument més al territori que potenciï una ciutadania crítica, responsable i compromesa amb la finalitat última de construir plegades una societat més justa i igualitària. Una societat basada en el respecte, la inclusió i la solidaritat amb totes les persones independentment del seu origen, gènere, edat o creença. Per treballar l’enfocament de gènere, la interculturalitat I la sostenibilitat a la Barceloneta comptem amb les següents Taules de treball obertes al barri.

Projectes

Taula Plàstics Zero

Barceloneta Proa a la Mar i el Centre Cívic de la Barceloneta, amb el suport de l’ICUB, impulsa la Taula Plàstics Zero en el marc del programa Ciència Ciutadana als Barris. L’objectiu de la iniciativa Plàstics Zero és conèixer i denunciar la contaminació per macro i microplàstics a les costes del nostre territori i de tot el món.

Llegir més

Taula d’Infància, Adolescència i Joventut

Aquesta Taula formada per tots els agents del territori que fan educació formal, no formal i informal a la Barceloneta té la voluntat de coordinar les accions i consensuar uns objectius i unes línies estratègiques compartides entorn l’educació dels infants i joves del barri.

Llegir més

Taula de Gènere

Aquesta Taula vol promoure la perspectiva de gènere de manera transversal a la xarxa d’entitats, professionals i veïnat del barri. Durant els darrers mesos aquesta Taula s’està repensant per donar-li un nou enfocament basat en la sensibilització, a través del 8 de març i del 25 de novembre, i en la coordinació i el treball en xarxa dels diversos agents del territori per tal d’incorporar la perspectiva de gènere en totes les activitats comunitàries del barri.

Llegir més

NOTÍCIES

Entrevista Betevé Noticies La Garba

Campanya per reobrir La Garba, la darrera llibreria de la Barceloneta L'Associació Barceloneta Alerta demana 40.000 € a través d'un préstec [...]