GUINGUETA PROA A LA MAR

Barceloneta Proa a la Mar impulsa el projecte de la Guingueta Proa a la Mar com una iniciativa d’emprenedoria comunitària generadora d’activitat socioeconòmica que ajudi a potenciar i enfortir l’economia local sota valors de l’ESS, fomentant la maritimitat i el Mercat Social de la Barceloneta, i que permeti la inserció laboral de persones vulnerables del territori en situació d’atur. Els objectius de la Guingueta són:

  • La inserció laboral de persones vulnerables de la Barceloneta (persones aturades de llarga durada, majors de 45 anys, joves, etc.) millorant la seva ocupabilitat arran d’aquesta capacitació i experiència laboral d’impacte comunitari.
  • L’impuls d’una activitat socioeconòmica local sota valors de l’ESS gestionada i dinamitzada per la mateixa xarxa comunitària del territori (entitats, col·lectius, serveis/equipaments municipals, Administració i veïns/veïnes de la Barceloneta).
  • Promoure i difondre la maritimitat de la Barceloneta, recuperant la cultura i la memòria marinera de la Barceloneta i apostant per la innovació socioeconòmica en l’àmbit marítim.

Aquí podeu consultar el nostre menú en català, castellà i anglès.

A continuació, us deixem un vídeo on s’explica la filosofia i funcionament de la Guingueta.
El vídeo ha estat filmat, editat i emès per Betevé

Juntament amb el vídeo de la Inauguració de la Guingueta:

NOTÍCIES

NEWSLETTER

INSTAGRAM

@guinguetaproalamar

UBICACIÓ