Bon veí, bon profit

Xarxa comunitària que vol donar resposta a les necessitats alimentàries de les famílies del barri que estan atravessant una situació de precarietat, des de la defensa del dret a una alimentació digna com un dret universal.

El projecte s’organitza a través de la col·laboració de diversos equipaments i empreses del barri que col·loquen als seus espais una caixa per a la recollida de productes alimentaris, que després aporten al projecte a través de la coordinació amb els veïns col·laboradors.  Una vegada recollits els productes, s’entreguen a famílies del barri.

La difusió del projecte i la recollida de productes al carrer, davant el mercat i supermercats del barri, l’organitzen i porten a terme el grup de veïns col·laboradors el primer dissabte de cada mes, d’11 a 13h. A més a més, es fan altres actuacions de manera puntal, en el marc de festes o activitats del barri, amb freqüència amb la col·laboració d’altres agents.

Si vols que la teva entitat, el teu centre o la teva empresa també sigui un punt de recollida d’aliments per al projecte, posa’t en contacte amb nosaltres!

Documents

Espais de participació

La iniciativa està impulsada en el marc de la Taula de Bon Veïnatge de la Barceloneta, però compta amb un grup motor, format per veïns i professionals, que coordinen i articulen el projecte.

Notícies

Propostes nadalenques

Les veïnes de la Barceloneta us desitgen bones festes! Si encara no les coneixeu, no deixeu de visitar el seu Blog! Aturen l’activitat durant els dies de Nadal, però ja estan preparant nous temes de cara al gener.       Qui també us desitja bones festes és el grup de col·laboradors del projecte Bon […]