Escola de Salut

És un espai educatiu que promou l’autonomia personal i l’adquisició d’hàbits saludables a partir de la prevenció, el coneixement i la participació ciutadana.

L’Escola funciona de gener a juny i les classes són els dimecres de 16:00 a 17:30 al Casal de Gent Gran de la Barceloneta (c. Baluard 28). Existeixen dos cursos:

Primer curs: per a totes aquelles persones que vénen per primera vegada a l’Escola.

Segon curs: per a les persones que ja han fet el primer curs i que volen aprofundir en nous coneixements.

 

Aquí teniu els programes de l’Escola de Salut d’aquest 2016:

Programa 1r curs

Programa 2n curs

Encara es poden fer inscripcions al CAP de la Barceloneta o a l’Oficina del Pla Comunitari (al Centre Cívic).

Espais de participació

L’Escola de Salut s’organitza, principalment, des del CAP de la Barceloneta. Existeix, però, un grup motor format per professionals i alumnes de l’Escola, que es reuneix tres o quatre vegades l’any. Aquest grup prepara la inauguració i la cloenda de l’Escola i en fa el seguiment durant l’any. No dubteu a contactar-nos si teniu ganes d’implicar-vos-hi!

Notícies

Campanya de donació de sang

El proper dijous 29 de gener l’Institut Narcís Monturiol acollirà la campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits a la sala d’actes durant tot el dia. Aquesta campanya va dirigida a tothom del institut, tant professorat com alumnat, així com també a tot l’entorn de fora, és a dir, al barri […]

Notícies

Comença l’Escola de Salut

Avui dimecres 21 de gener comença l’Escola de Salut de la Barceloneta (a les 16:00 al Casal de Gent Gran Barceloneta). Els alumnes de primer curs tindran una classe sobre alimentació saludable i els alumnes de segon sobre demències i actualitzacions en la investigació de l’alzheimer (podeu consultar els programes sencers aquí). Si voleu participar […]