Taula d’Infància, Adolescència i Joves

La Taula d’Infància, Adolescència i Joves agrupa els diversos agents del territori que tenen competència en educació, infància i joves amb l’objectiu de compartir, analitzar i aprofundir en temes vinculats amb l’àmbit educatiu. Quan es considera necessari, es conviden altres agents externs per tal de donar a conèixer nova informació i valorar possibles aportacions i/o col·laboracions.

La Taula es reuneix tres cops l’any, sempre els dimarts de 15:00 a 16:15 al Centre Cívic de la Barceloneta.

Qui participa

Aquesta Taula la convoca la tècnica de barri de la Barceloneta. Els agents educatius del territori que hi participen són:

AEiG La Salle, AMPA CEIP Alexandre Galí, AMPA CEIP, Mediterrània, AMPA Escola Bressol La Mar, AMPA Escola Sant Joan Baptista, AMPA Institut Salvat Papasseit, CEIP Alexandre Galí, CEIP Mediterrània, Biblioteca Barceloneta – La Fraternitat, Centre de Serveis Socials Barceloneta, Centre Obert Glamperetes de Càritas, Comunitat Sant Egidi, Districte Ciutat Vella, EAIA Gòtic i Barceloneta, Equipament Infantil Barceloneta, Escola Bressol La Mar, Escola Sant Joan Baptista, INS Narcís Monturiol, Institut Salvat Papasseit, La Salle Barceloneta, Projecte Franja Barceloneta

Actes