Acte 19-12-15.2 Acte 19-12-15.4

En paral·lel al procés d’expropiació de l’edifici de l’antiga Cooperativa Obrera i Popular El Segle XX -que, per la informació que tenim, en pocs mesos es podria concretar-, des del grup motor que promou la recuperació de l’edifici per al barri, i com a part de les accions que estem fent per donar color i caliu al procés col·lectiu, s’ha impulsat un concurs per definir el logo que sigui la imatge d’aquesta lluita i del futur ateneu.

Dinou veïns i artistes ens van enviar casi 60 propostes de logos, dels quals, el 14 de desembre, el grup motor va escollir, en assemblea oberta, el logo guanyador.

acte 19-12-15.1Acte 19-12-15.3

El dissabte 19 de desembre, al solar que es troba davant l’edifici, es va dur a terme un acte festiu reivindicatiu en el qual es va fer públic el logo guanyador, i es va entregar el premi del concurs (una panera de productes ecol·lògics, per valor de 100 euros, més 200 euros en metàl·lic). Va ser una molt bona oportunitat de gaudir amb bona música, amb les actuacions de Mon Casino Casamor i Samba do Barna, piscolabis i exposició de tots els logos aportats per al concurs, i donar a conèixer, una vegada més, aquest projecte d’autogestió construït per i per als veïns i veïnes del barri.