BANC DEL TEMPS DE LA BARCELONETA

T’en recordes el que és viure en Comunitat?

El Banc del temps de la Barceloneta és una proposta senzilla i directa: vine a compartir el que saps i digues-nos que necessites o que t’agradaria rebre a canvi. Busquem persones amb diferents capacitats per a fer intercanvis transformadors (ajudar a qui ajuda)

Volem oferir el major nombre de serveis als quals accedir per intercanvi: ja siguin per a cobrir necessitats bàsiques ( cangur, acompanyament a gent gran, cuinar, arranjaments de tota mena..) o d’oci ( balls, esports, activitats artístiques); compartint sabers tradicionals (costura, fusteria) o amb noves tecnologies (ús d’internet, disseny gràfic..); i tant orientant a intercanvis individuals com col·lectius.

És un projecte impulsat des del Pla ComunitariBarceloneta, per la qual els nostres objectius inclouen beneficiar a les persones i els als llaços entre elles: millorar l’ocupabilitat de les persones que busquen treball, posar en valor i visibilitzar el treball que ja fan els voluntaris, que sigui un mitjà de difusió de diferents professionals o que ens ajudi a millorar els serveis que ja oferim en el pla comunitari (comptant amb traductors en diferents idiomes, per exemple)..

En definitiva, El Banc del Temps de la Barceloneta és una eina per a connectar des d’un lloc pràctic que ens ajudarà a viure una mica millor. Que necessites? Buscarem a les persones adequades per a ajudar-te.

Ens trobaràs tots els matins de dilluns a dijous en el Centre cívic de la Barceloneta, acostar-vos a la recepció, preguntar per Dani i te’l posarem fàcil. Per cert, ara usem una app, on podràs veure tot el que ofereixen i necessiten els teus veïns. Acosta’t i t’expliquem més.

C/Conreria 1-9 (08003) Barcelona/ 93 256 33 12/ bdt_barceloneta@hotmail.com

NOTÍCIES

Entrevista Betevé Noticies La Garba

Campanya per reobrir La Garba, la darrera llibreria de la Barceloneta L'Associació Barceloneta Alerta demana 40.000 € a través d'un préstec [...]

Ir a Arriba