Pancarta del Grup de Pintors

Des del Grup Motor del projecte comunitari de Bon Veí, Bon Profit volem agraïr a tots/es les persones, entitats i establiments del barri de la Barceloneta per la seva implicació i/o participació en l’evolució d’aquest projecte.

Acció a acció, llauna a llauna, paquet a paquet… es col·labora amb les entitats del barri que distribueixen aliments per tal de continuar oferint un servei necessari, amb la dignitat que es mereixen les persones i famílies beneficiàries. Junts, continuem fent barri!

Moltes gràcies a tots/es col·laboradors/es: Àrea de Guissona, Ass. Barceloneta Alerta, Ass. de Venedors del Mercat, AVV l’Òstia, Blog de les Veïnes de la Barceloneta, Cafés Salvador, Cansaladeria Roca, CAP Barceloneta, Caprabo, Casal de Gent Gran Barceloneta, Centre Cívic, Clínica Dental Barceloneta, CNAB, Confreria de Pescadors, Coral Barceloneta Gentil, Drogueria Ricart, Esglèsia Evangèlica Baptista Barceloneta, Espai de Mar, Grup de Pintors de la Barceloneta, Habitatges amb Serveis per a Gent Gran de la Barceloneta, Hotel Arts, Hotel Wela, Intramarine, Jaika, La Sardineta, Marina92, Mercabarna, Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, Punt de venda ONCE (C/Baluard), Residencia Bertran i Oriola, Supermercat Condis, Supermercat Spar, Taller de Costura del Casal de Gent Gran Mediterrania