BASES PER LES QUALS ES CONVOCA UN CONCURS DE LOGOTIPS PER AL SEGLE XX

SegleXX_cartell_logo04 (2)

PRIMER– Podrà participar en aquesta convocatòria qualsevol persona o grup de persones, sense límit de propostes.

 

SEGON– El treball consistirà en la presentació d’un logotip integral (imatge i nom), que esdevindrà la imatge pública de la campanya per a la recuperació de l’antiga Cooperativa Obrera i Popular El Segle XX, així com l’emblema del futur espai comunitari. Haurà de constar el nom “El Segle XX”. Caldrà presentar també una versió que inclogui la frase “El Segle XX és del barri!». Els originals hauran de ser en format digital, preferiblement vectorial, per poder ampliar el logo.

 

TERCER– Les propostes es faran arribar per correu electrònic amb l’assumpte “CONCURS DE LOGOS” abans de l’11 de desembre de 2015 a segleXXbcnta@gmail.com, acompanyades d’un arxiu adjunt de text amb el nom, telèfon i correu electrònic de l’autor. Una persona s’encarregarà de mantenir l’anonimat de les propostes.

 

QUART– El treball guanyador serà seleccionat pel Grup Motor pel Segle XX reunit en assemblea oberta el dilluns 14 de desembre a les 18.30h al centre cívic de la Barceloneta.

 

CINQUÈ– El jurat es reserva el dret de declarar desert el concurs.

 

SISÈ– Premis. L’autor o grup d’autors guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 200 euros i una “panera cooperativa” valorada en 100 euros. El lot de productes es concretarà properament a Facebook.com/segleXXbarceloneta.

El logotip guanyador es publicarà al diari La Barceloneta amb el reconeixement al seu autor/a. Totes les propostes rebudes es publicaran al web i Facebook del Segle XX.

El premi s’entregarà el dissabte 19 de desembre al matí, durant l’acte que es celebrarà davant l’edifici de l’antiga cooperativa.

 

SETÈ– El/la guanyador/a cedeix tots els drets del treball a El Segle XX. El Grup Motor pel Segle XX es compromet a no modificar l’obra del guanyador sense el seu previ acord.

 

VUITÈ– El fet de participar en aquest concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases.