Un dels pilars de Barceloneta Proa a la Mar és la promoció de l’economia solidària al barri. Per això, i coincidint amb la IV Fira d’Economia Solidària de Catalunya, hem organitzat una sèrie d’accions per apropar l’economia solidària als veïns i veïnes.

 

Programa

Programa

Dimecres 7 d’octubre va tenir lloc una trobada molt interessant amb Ramon Pascual i Xavi Teis de Coop57, cooperativa de serveis financers ètics i solidaris.

Dijous 15 d’octubre, va haver-hi una xerrada d’Introducció a l’Economia Solidària, de la mà de Jordi Garcia Jané, membre de la Cooperativa L’Apòstrof i de la Xarxa d’Economia Solidària (XES). Si no vau poder venir, podeu consultar la presentació,  que el Jordi ens ha compartit. A més a més, la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat va presentar-nos una bibliografia bàsica, per saber-ne més sobre l’economia solidària! La podeu consultar aquí.

La propera cita serà diumenge 25 a les 12:00 a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, on presentarem Barceloneta Proa a la Mar. Esteu tots convidats! I ja podeu consultar tota la programació de la Fira.