hghfhfhygfdytg

El passat divendres 30 de gener es va iniciar la 6a edició del Taller de Lectoescriptura al Casal de Gent Gran de la Barceloneta. En les edicions anteriors s’havien treballat aspectes de l’ortografia i la gramàtica bàsica castellana, així com la lectura de textos senzills en català, mitjançant diferents metodologies i dinàmiques participatives. Enguany, però, hi haurà una gran novetat: participarem a la diada de Sant Jordi, amb el suport de la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat. Amb aquest objectiu tan engrescador centrarem el taller de lectoescriptura en la lectura, en català, d’un autor ben conegut pel barri: Joan Salvat-Papasseit.

L’obra d’en Salvat-Papasseit que treballarem a les sessions del taller serà Postals a les filles (Ed. La Magrana, 1986), un recull de postals molt íntimes i tendres  que l’autor va escriure a les seves filles, bàsicament a la seva filla Salomé, durant la seva estada a diversos sanatoris, on va estar ingressat per problemes de salut. De ben segur que seran unes sessions de treball més que enriquidores on podrem gaudir i compartir la nostra passió per l’art d’escriure i la literatura universal.

Encara queda alguna plaça lliure, si algú vol apuntar-se al grup, només ha de contactar amb el Casal de Gent Gran de la Barceloneta!