Diferents comerços de la Barceloneta ja reben els seus clients amb el segell de Barceloneta Proa a la Mar a les seves vidrieres. Aquest segell (dissenyat per l’artista David García, veí de la Barceloneta), reflecteix el compromís de comerciants amb el Pacte de Desenvolupament Local de la Barceloneta.

La iniciativa pretén donar visibilitat als comerços que fomenten la cohesió del teixit comercial i la relació entre comerciants i el veïnat, fent que el comerç sigui un agent més de la comunitat. Així mateix, es busca protegir i dinamitzar el comerç local i de proximitat, mitjançant la visibilització i la promoció dels comerços existents, la diversificació de l’oferta comercial, la recuperació dels oficis, així també  l’obertura de nous comerços a veïns i veïnes del barri.

Fins al moment, s’han adherit al projecte els comerços i els restaurants següents: 3 Nusos, Arenal, Anguera Duplicat de Claus, Associació Oslo Graphics Barceloneta, Barceloneta Bikes, Can Solé, Ferreteria Bras, Gràfiques Barceloneta, Les Ocasions, Llibreria Negra y Criminal, MOYA Rehabilitación Integral, Nass Restaurants, Xup-Xup. La iniciativa ja ha tingut ressò en alguns mitjans.

Si voleu més informació o sumar-vos a Barceloneta Proa a la Mar, contacteu-nos! (barcelonetaproalamar@gmail.com)