Inici de la cursa

Inici de la cursa

Un any més, des de la Xarxa EntreNosaltres organitzem una sèrie d’actuacions per posar sobre la taula el tema de les addiccions al barri, en el marc de les Festes de la Primavera. Xerrades, debats, teatre i activitats d’oci saludable orientades a la prevenció (i també atenció)  de les addiccions; aquest any amb especial atenció a l’alcohol. Vam arrencar el mes d’abril, amb la xerrada sobre Alcohol, dins de l’Escola de Salut, i durant el mes de maig, tenim programades les següents activitats:

 

Divendres 13 de maig: Sessió de teatre social sobre addiccions, amb l’obra preparada pels estudiants del APDICUM de teatre de l’institut Salvat Papasseit.

Dissabte 21 de maig a les 10h: Marxa EntreNosaltres. Inscripcions de 9 a 10h al punt de partida: xiringuito de GAMAR, al Parc de la Barceloneta. Punt d’arribada: La Repla (on se celebra la Matinal de Primavera!).

Dissabte 21 de maig a les 17h: Tarda Jove d’Oci Saludable. Festa organitzada amb els joves del barri. Estarem a La Repla fins el vespre amb torneig de futbol i ping pong, taller de maquillatge, disoteca i més!!

Activitats permanents:

Exposició Entre Nosaltres, sobre addiccions, al CAP, del 24 de maig al 17 de juny.

Exposició sobre Cànnabis, a l’institut Salvat Papasseit, del 2 al 31 de maig).

Participa-hi!!