entrenosaltres1

EntreNosaltres#J és un projecte comunitari per treballar la prevenció d’ addiccions entre els joves, a través de la promoció de l’esport iel treball amb grups.

     Qui sóm?La xarxa EntreNosaltres, impulsora del projecte, està constituïda per les associacions relacionades amb el tema de les addiccions a la Barceloneta, i els serveis públics del territori, pertanyents a l’àmbit sanitari i educatiu.

Què fem? Organitzem activitats i tallers per a joves, que et poden interessar! Totes són gratuïtes. Si tens entre 12 i 23 anys, mira’t amb atenció les propostes i apunta’t a aquelles que et motivin més! Muay Thai (o Boxa Tailandesa), Paddle surf, Futbol, Atenea… A més a més, durant el curs hi haurà exposicions, xerrades, festes, altres activitats esportives.. ANIMA’T A PARTICIPAR!!!

Vine a la inauguració i presentació del projecte, el Dimecres 9 de novembre a les 18h a l’Espai de Mar (Porxos del Passeig Marítim, baixos 5). No t’ho perdis!!!

entrenosaltres2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació, pots consultar el nostre Facebook EntreNosaltresHashtagJ o bé posa’t en contacte a través de: Oficina del Pla Comunitari (Conreria 1-9) –  pdcbarceloneta@gmail.com – 93.256.33.12 – 635640141.