foto jornada esportivaEl grup motor impulsor de la campanya de recuperació del Segle XX continua molt actiu, amb reunions quinzenals (per a qui es vulgui sumar, la propera serà el dimarts 13 d’octubre, a les 18.30h, al Centre Cívic). Per aquestes Festes Majors hem organitzat, amb la col·laboració dels monitors del Club de Futbol Barceloneta, una Jornada Esportiva pel Segle XX, al Camp de Futbol Barceloneta, que va tenir lloc el diumenge 20 de setembre. L’objectiu de la Jornada era tornar a obrir el projecte al barri, oferir informació sobre la campanya de recuperació de l’edifici de l’antiga Cooperativa Obrera i Popular El Segle XX, i convidar els veïns i veïnes a sumar-s’hi. I també… evidentment, gaudir junts de la trobada. Hi va haver una gimcana amb diferents jocs de pilota, i després una sardinada popular, que va ser possible gràcies a la col·laboració de la Confreria de Pescadors, que van aportar les sardines! Volem agrair especialment el suport d’en José Manuel Juárez Juárez, Patró Major de la confreria, i de l’equip d’administració encapçalat per la Sra. Montserrat Piqueras Ruiz, de la mateixa confraria de pescadors.

Respecte el procés d’expropiació, de moment no hi ha més novetats (hi estem “a la guait”, i anirem informant quan sapiguem alguna cosa). En tot cas, fins que no es formalitzi l’expropiació de l’edifici, tenim molta feina a fer per ampliar la xarxa participativa i enriquir el contingut del projecte, pel qual estem lluitat!

Celebrem l’organització, aquesta tardor, de diverses accions de promoció de l’economia solidària al barri, per part de la Comissió d’Economia Solidària de Barceloneta Proa a la Mar. El nostre grup motor co-organitzem la sessió de cloenda, sobre models de gestió, al desembre. (Podeu consultar les activitats concretes i les dates en un altre apartat d’aquest Diari)