A la Barceloneta entenem que el desenvolupament local ha de ser pensat i portat a terme per i amb la comunitat, de baix a dalt, esdevenint el territori subjecte actiu de la seva economia local. Potenciant així que el territori participi d’aquest desenvolupament tenint en compte les seves necessitats i permetent que tot el teixit se’n pugui beneficiar.

Projectes

Barceloneta Proa a la Mar

Barceloneta Proa a la Mar (BPM) és un projecte comunitari innovador de la Barceloneta que neix el 2013 com una iniciativa veïnal i que està orientada al desenvolupament local del barri al voltant de tres eixos: la formació, l’ocupació i l’economia local sota paràmetres de l’economia social i solidària.

Llegir més

Punt d’Informació i Orientació Laboral (PIOL)

El Punt d’Informació i Orientació Laboral de la Barceloneta (PIOL) ofereix als veïns i veïnes de la Barceloneta acompanyament en la recerca activa de feina, orientació laboral, prospecció empresarial, formació ocupacional i atenció al col·lectiu específic de Joves.

Llegir més

Blog barceloneta Proa a la Mar
Mapa perfils professionals de la Barceloneta
Tast d'oficis de la Barceloneta

NOTÍCIES

BUSQUES FEINA? APROPAT AL PIOL!

Si vius a la Barceloneta i busques feina, vine al “Punt d’Informació i Orientació Laboral”(PIOL). T’assessorem de com i on [...]

Busques feina?

Ets veí o veïna de la Barceloneta i busques feina? Apropa't al PIOL! El PIOL és el Punt d'Informació i Orientació Laboral, i s'emmarca [...]

Ir a Arriba