Escola de Salut

L’Escola de Salut de la Barceloneta és un projecte comunitari, que funciona des de l’any 2008, on aprendrem a cuidar-nos, compartir i créixer junts. També es promou l’adquisició d’hàbits saludables i coneixements sobre el funcionament de l’estructura sanitària i dels serveis.

El projecte es construeix gràcies al Grup Motor de l’Escola, el que promou i a aconseguit és:

  • Potenciar l’ autonomia, seguretat d’autocura, autosuficiència per al coneixement d’un mateix.
  • Ajudar a la creació de noves amistats, evitant l’aïllament, creant xarxa social.
  • Potenciar l’aprenentatge de cuidar-se a través dels consells que es donen al centre o simplement participant a clase.
    Que els participants de l’Escola de Salut fomentin la participació de la resta de veïns, contribuint a la construcció de xarxa social.

Espais de participació

L’Escola de Salut té diferents vies de participació:

  • L’escola on a través de diferents sessions es treballen aspectes com malalties físiques (hipertensió, diabetis, etc), aspectes emocionals i psicològics (gestió del dol, trastorns adaptatius, etc.), herbes medicinals, alimentació saludable, sexualitat, entre d’altres. Són sessions els dimecres de gener a juny de 16:00 a 17:30 al Casal Cívic Barceloneta: c/Baluard, 28 (08003) Barcelona.

Per participar us podeu inscriure al CAP, a l’Oficina del Pla Comunitari o al Casal de Gent Gran, a partir del mes de setembre.

  • Taller gratuït de Chi Qung que es realitza de gener a juny, tots els dimarts a la tarda, al Centre Cívic de la Barceloneta.
  • El tercer, els alumnes que vulguin poden formar part del Grup Motor de l’Escola, que és l’espai on s’organitza el projecte.

Si vols més informació, respecte als espais de participació, pots contactar a:

Oficina del Pla Comunitari
Centre Cívic Barceloneta, c/Conreria 1-9 (08003) Barcelona
Correu electrònic: info@placomunitaribarceloneta.org
Telèfon: 93 256 33 12

NOTÍCIES

EntreNosaltres #J

  EntreNosaltres#J és un projecte comunitari per treballar la prevenció d’ addiccions entre els joves, a través de la promoció de [...]

Comença l’Escola de Salut

Avui dimecres 21 de gener comença l'Escola de Salut de la Barceloneta (a les 16:00 al Casal de Gent Gran Barceloneta). [...]

Ir a Arriba