Aquest diumenge 8 de març és el Dia de la Dona Treballadora i, com cada any, al voltant d’aquesta data es programen diverses activitats. Des de la Barceloneta s’ha preparat una programació especial que podeu consultar aquí. Com veureu, hi ha activitats vinculades a la salut, a l’art, al teatre, a la dansa, a l’esport i a l’educació. D’entre totes les activitats, volem destacar el partit de futbol femení, organitzat pels Coros de Les Sirenes i les Ones del Port, que es jugarà el mateix 8 de març a les 11:00 al pati de l’Escola Alexandre Galí, i l’acte organitzat per l’Institut Salvat Papasseit, la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere, i la Taula per a l’Equitat de Gènere de la Barceloneta, d’homenatge a les dones assassinades aquest 2015 a causa de la violència de gènere.

A més a més, des de l’Escola de Salut s’obren dues classes al públic general: l’11 de març ‘Evolució de la sexualitat’ i el 6 de maig ‘Relacions que porten a la violència de gènere i problemes sexuals de parella’. Contacteu-nos si us interessen! Recordar-vos, també, que la Biblioteca Barceloneta – La Fraternitat disposa d’una col·lecció de cinema de temàtica de dones, amb més de 300 pel·lícules seleccionades segons els criteris del Centre de Documentació de l’Institut Català de les Dones. Podeu consultar-ne els títols i, evidentment, endur-vos-les en préstec.

També podeu consultar la programació de tot el districte de Ciutat Vella. Finalment, recorda-vos que la manifestació unitària del 8 de març enguany s’ha convocat a les 12:00 a la Plaça Universitat.