Quan parlem de salut, l’entenem tant a nivell físic, com mental, psicològic, emocional i fins i tot social. La Salut té a veure amb tots els aspectes relacionats amb el benestar personal. Des del Pla Comunitari impulsem iniciatives orientades a la prevenció i a la promoció d’hàbits saludables.

Projectes

Escola de Salut

L’Escola de Salut de la Barceloneta és un projecte comunitari, que funciona des de l’any 2008, on aprendrem a cuidar-nos, compartir i créixer junts. També es promou l’adquisició d’hàbits saludables i coneixements sobre el funcionament de l’estructura sanitària i dels serveis.

EntreNosaltres

La Xarxa EntreNosaltres treballa la prevenció i l’atenció d’addiccions a la Barceloneta. És un objectiu que s’està treballant en el marc del Pla Comunitari des del 2011, com a resultat de la diagnosi sobre la salut al barri portada a terme per part de l’Agència de Salut Pública de Barcelona en 2010, amb el programa Salut als Barris. Al diagnòstic es detectava el consum de substàncies (fonamentalment alcohol i cànnabis) i les addiccions com a un dels problemes més alarmants a la Barceloneta, en l’àmbit de la salut.

NOTÍCIES

EntreNosaltres #J

  EntreNosaltres#J és un projecte comunitari per treballar la prevenció d’ addiccions entre els joves, a través de la promoció de [...]

Comença l’Escola de Salut

Avui dimecres 21 de gener comença l'Escola de Salut de la Barceloneta (a les 16:00 al Casal de Gent Gran Barceloneta). [...]