La Barceloneta és un barri amb una tradició molt arrelada de solidaritat veïnal, amenaçada per les transformacions dels darrers anys. Des del Pla Comunitari treballem per potenciar els valors del bon veïnatge, la solidaritat i el suport mutu, especialment amb els següents projectes.

Projectes

Bon veïnatge amb la gent gran

Iniciativa veïnal orientada a disminuir el sentiment de soledat i aïllament de les persones grans del barri, a reforçar la seva autonomia personal i la seva xarxa social, i a defensar els seus drets socials.

Llegir més

Bon veí, bon profit

Xarxa comunitària que vol donar resposta a les necessitats alimentàries de les famílies del barri en situació de precarietat, des de la defensa del dret a una alimentació digna com un dret universal.

Llegir més

Casal Comunitari

El Casal Comunitari de la Barceloneta és un servei desenvolupat des de la Xarxa Solidària de la Barceloneta, amb l’objectiu d’ajudar als habitants del Barri amb els diferents tràmits telemàtics que han sorgit arran del bloqueig administratiu generalitzat, i la necessitat d’obtenir cites prèvies per a qualsevol servei.

Llegir més

NOTÍCIES

Agraïment Bon Veí, Bon Profit

Des del grup motor del projecte de Bon Veí, Bon Profit volem expressar el nostre profund agraïment a totes aquelles persones [...]