Dissabte vam aprovar el Pacte per a l’Ocupació i el Desenvolupament Local de la Barceloneta 2015-2020 tancant així un procés participatiu que començava fa quasi dos anys. El Pacte, signat el marc del projecte Barceloneta Proa a la Mar, una iniciativa comunitària innovadora orientada al desenvolupament local, vol materialitzar el compromís dels veïns, veïnes, associacions, centres educatius i culturals, serveis, comerços, empreses, administracions i partits polítics cap a un model de desenvolupament socioeconòmic de la Barceloneta comunitari, vinculat a les necessitats socials de la població, respectuós amb l’entorn i elaborat a partir de la participació ciutadana. Des d’ara i fins al 24 d’abril s’obre un període per recollir adhesions d’entitats, serveis, empreses, administració i partits polítics. 

Si us voleu adherir al Pacte teniu diverses opcions:

Si sou un veí o veïna, o voleu signar com a professional vinculat al territori, heu de passar per l’Oficina del Pla Comunitari (al Centre Cívic de la Barceloneta) i omplir un formulari amb el vostre nom i DNI i signar.
 
Si sou una associació, servei o alguna altra tipus d’organització, podeu passar per l’Oficina del Pla Comunitari o bé escriure un correu a barcelonetaproalamar@gmail.com amb el vostre nom i CIF (si en teniu).

Podeu trobar més informació a:

Compartim algunes imatges de la Jornada de dissabte.